Johan Ryno stannar kvar i Färjestad

Foto: Fredrik Karlsson / BILDBYRÅN
Foto: Fredrik Karlsson / BILDBYR N

Johan Ryno stannar kvar i Färjestad.

Stjärnan har skrivit på ett nytt treårskontrakt med klubben.

– Det känns jätteroligt att kunna få meddela att Johan blir kvar hos oss i Färjestad BK, säger sportchef Håkan Loob till klubbens hemsida. 

Johan Ryno gick till Färjestad efter flera säsonger i Leksand. Där har han bildat kedja med Alexander Johansson och Joakim Nygård.

Nu står det klart att Ryno blir kvar i Karlstad i minst tre år till. Färjestad har bekräftat det nya avtalet på sin hemsida.

– Det känns fantastiskt att få vara kvar i ytterligare tre år och få fortsätta utvecklas med mina kedjekamrater, säger Ryno i ett pressmeddelande. 

Ryno stannar kvar i FBK

– Det är roligt att spela med killar man bevisligen passar ihop med, så visst har det funnits med där. Men vi trivs också väldigt bra i Karlstad och som alla vet så har jag ju rört på mig lite under min karriär och det känns skönt nu att veta att vi blir kvar här en längre period, säger han.

Ryno bekräftar också att han har nobbat flera anbud för att stanna kvar i FBK.

– Jo, det har funnits andra intressenter, men när vi satte oss ned och funderade på hur vi önskade ha det i framtiden så var det ett solklart val att vara kvar i Färjestad, säger Ryno.

Sportchef Håkan Loob:

– Det är svårare i dag med alla ligor som finns att ha kvar spelare men vi jobbar vidare med den tanken. Att Johan nu blir kvar är ju en liten bit på den vägen.