Foto: JOHAN BERNSTRÖM / BILDBYRÅNFoto: JOHAN BERNSTRÖM / BILDBYRÅN
 Foto: JOHAN BERNSTRÖM / BILDBYRÅN

Jättebråk bryter ut – efter slutsignalen

Publicerad

Jämnt värre mellan Örebro och Malmö Redhawks.

Och efter andra perioden hettade det till rejält.

Ett tiotal spelare hamnade i bråk efter att periodvisslan gick.

Malmö vann till slut med 5-4 efter förlängning. 

Något av en "sexpoängsmatch" i Örebro när Malmö Redhawks gästade.

Och då hettade det till redan i första perioden. Andy Miele gav gästerna ledningen innan Tom Wandell kvitterade.

Örebro tog kommandot i andra perioden genom Glenn Gustafsson. Men den här gången kom Redhawks tillbaka lika snabbt.

Bara minuterna senare kvitterade Johan Olofsson vackert när han placerade 2-2 i krysset.

– Topp-5 av mina snyggaste mål, säger Olofsson till C More.

Efter andra perioden hettade det till rejält. Ett flertal spelare hamnade i stort bråk på väg ut från isen och slogs så att hjälmar och handskar flög.

Tredje perioden blev en svängig historia. Lagen turades om att göra mål i inledningen av perioden, varpå Örebro behöll en 4-3 ledning ända in till sista minuten. 

Men närkingarna orkade inte hålla ut hela vägen in i mål, och med en halv minut kvar att spela kunde Daniel Zaar kvittera efter en intensiv press från Malmö. Förlängningen hann knappt börja innan Malmö tilldelades en straff som Johan Olofsson satte dit. 

Malmö vann således med 5-4 och kniper bonuspoängen. 

Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Vill du ha fler sportnyheter direkt i ditt dagliga flöde? Följ SportExpressen på Facebook, Twitter och Instagram.

Expressen
Till Expressens startsida

Mest läst i dag