Foto: Bobbo Lauhage
 Foto: Bobbo Lauhage

HV 71 har lagt fram ett nytt bud till Dahlén

Publicerad

HV 71 vill förlänga det utgående kontraktet med huvudtränaren Ulf Dahlén.

Förhandlingar pågår.

– Vi har haft sittningar och har gett ett bud. Vi vill ha kvar "Uffe", och jag uppfattar det som att han själv vill bli kvar. Han är utan tvekan vårt förstaval, säger HV:s sportchef Fredrik Stillman till Jnytt.

Ulf Dahléns tvåårskontrakt med HV 71 löper ut i vår.

Förra säsongen blev det respass i SM-kvartsfinalen mot Färjestad, men i år ska det bli guld.

Dahlén jobbar stenhårt för att drömmen ska bli verklighet.

Under tiden läggs pusslet för kommande säsong och HV 71:s huvudcoach är en viktig bit i det.

Video-hyllning

– Vi tycker att vi har hittat ett bra arbetssätt med alla istränare. "Uffe" är fantastisk med video och är bra för de unga spelarna, säger sportchefen Fredrik Stillman till Jnytt.

Ulf Dahlén hade en tuff tid i Frölunda innan han kom till HV 71. Den före detta NHL- och Tre Kronorstjärnan började sin coachkarriär som powerplayansvarig i Dallas Stars och har tagit med sig många influenser från NHL-världen.

Det börjar ge resultat i HV där unga spelare som William Karlsson, Jesper Fasth och Oscar Fantenberg är lika betydelsefulla som de mest rutinerade.

– Jag trivs jättebra, men i övrigt vill jag inte kommentera mina förhandlingar. Det gör jag aldrig, säger Dahlén till Jnytt.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Vill du ha fler sportnyheter direkt i ditt dagliga flöde? Följ SportExpressen på Facebook, Twitter och Instagram.

Expressen
Till Expressens startsida

Mest läst i dag