Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Hoppas på drömnamn mitt i stora skadekrisen

Victor Ejdsell Foto: STEFAN LANTZ / BILDBYRÅN
Pierre Engvall Foto: MIKAEL FRITZON/TT / TT NYHETSBYRÅN
David Ullström Foto: STEFAN LANTZ / BILDBYRÅN

HV 71 har kämpat med många skador den senaste tiden. 

Nu skriver Hockeynews att klubben inte gett om hoppet om en AHL-trio. 

– Det kan dyka upp någon kanske som är intresserad, säger sportchefen Johan Davidsson till sajten.

HV 71 har haft långtifrån en full trupp den senaste tiden – just nu har laget tre långtidsskadade spelare i Filip Sandberg, Christoffer Persson och Martin Thörnberg. 

De återkommande skadeproblemen gör att den sportsliga ledningen nu kommer titta på att ta in nya spelare inför slutspelet.

– Det är så när man går in i ett slutspel och det är slutet på säsongen att det är lätt att det kommer skador. Då kan det vara bra att spetsa till det lite, säger sportchefen Johan Davidsson till Hockeynews.

HV 71 har inte gett upp om AHL-trion

Sajten har tidigare skrivit att klubben har kontakt med förra säsongens skyttekung Victor Ejdsell samt Pierre Engvall och David Ullström, som alla tre spelar i AHL. Davidsson menar att klubben fortfarande inte gett upp hoppet om att få hem någon av de tre stjärnorna.

– Det blir väl aldrig helt definitiva besked innan datumet är helt över. Jag vet också hur det är när man är där borta, att det kanske är spelare som inte har fått det som de har velat och funderar på att komma hem. Men så har man kommit in i februari och börjar se ljuset i tunneln och då blir det kanske att man inte ger upp utan känner att det är lika bra att gnugga vidare tiden ut där. Jag vet hur känslorna där borta kan vara. Det är inte så himla vanligt att man bestämmer sig: ”Nej, nu åker jag hem”. Men man vet aldrig. Det kan dyka upp någon kanske som är intresserad av att göra det, säger sportchefen till Hockeynews. 

 

FÅ BÄST KOLL! Alla nyheter om HV71 – direkt i Messenger 

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!