Foto: Michael Berggren
 Foto: Michael Berggren

Hermansson tvingas bort från Brynäs

Publicerad
Uppdaterad
Brynäs sparkar Leksandsfostrade forwarden Daniel Hermansson, 27.
- Jag vet inte var jag ska spela nu, säger Hermansson till HockeyExpressen.se.
Hårdjobbande forwarden Daniel Hermansson har inte gjort något mål i elitserien för Brynäs den här säsongen.
Klubben tröttnade därför och på måndagen fick han sparken.
- Jag fick reda på det i dag. Klart jag blev ledsen, säger Hermansson som inte hunnit prata med sina lagkamrater efter det tunga beskedet.
- Det känns ruggigt tråkigt att behöva lämna Brynäs och laget. Det tråkiga är att lämna grabbarna, säger Hermansson som kom till Gävleklubben från Arboga 2006.

Kan skaffa agent

Formellt har han fortfarande kontrakt med Brynäs.
- Jag ska försöka hitta nån klubb och sen får vi se om klubbarna kan komma överens om kontraktsbiten.
Daniel Hermansson har för närvarande ingen agent, men funderar på att skaffa sig hjälp.
- Jag har inte fått spela så mycket och när jag har fått spela så har det inte gått jättebra.
Daniel Hermansson fostrades i Leksand.
- Men jag har inte hunnit tänka så långt än. Vi får se vad det finns för alternativ och vilka som är intresserade.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Vill du ha fler sportnyheter direkt i ditt dagliga flöde? Följ SportExpressen på Facebook, Twitter och Instagram.

Till Expressens startsida

Mest läst i dag