Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Här ryter tränaren ifrån mot Wikegård

Josef Boumedienne.
Foto: C More
Niklas Wikegård.
Foto: OLA WESTERBERG / BILDBYRÅN

Josef Boumedienne röt ifrån mot Niklas Wikegård.

Inför Brynäs andra kvalmatch mot HV71 tyckte han att C More-experten gick för hårt åt hans spelare.

– Spelarna vet exakt vad det här handlar om, säger Boumedienne i C More.

Dags för den andra kvalmatchen mellan Brynäs och HV71.

Då kritiserade C Mores expert Niklas Wikegård flera Brynässpelare inför matchen, trots att laget vann den första kvalmatchen i tisdags. Enligt Wikegård såg inte Shane Harper, Oula Palve och Jaedon Descheneau ut att förstå vad som krävdes i matchen och han ”fick ont i magen” när spelarnas kedja var på isen förra matchen.

Samtidigt som Wikegård kritiserade spelarna lyssnade Brynäs nye tränare Josef Boumedienne i väntan på att bli intervjuad inför matchen. Han höll inte med Wikegård.

– Jag skulle uppskatta, Niklas, om du inte nedvärderar mina spelare fortsättningsvis. Spelarna vet exakt vad det här handlar om, säger Boumedienne i C More.

Boumediennes ord till Wikegård

Wikegård kommenterade tränarens mothugg kort efter intervjun.

– Jag tänker bara att han står upp för sina spelare. Att han har varit tydlig mot formationen som är inne här. Jag tycker de hade jättestora problem senast och Palve fick inte spela i slutet av den andra perioden, så han (Boumedienne) kan inte ha varit speciellt nöjd med dem heller, säger Wikegård och fortsätter sedan:

– Jag har inget emot att en tränare står upp för sitt lag. Det tycker jag bara är helt underbart.

Brynäs vann den andra kvalmatchen mot HV71 med 2-1 och leder serien med 2-0 i matcher.