Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Här ryker profilerna ihop inför matchen

Niklas Wikegård.
Johan Tornberg.

En het ordväxling bröt ut i C Mores studio redan innan SHL drog i gång.

Niklas Wikegård och Johan Tornberg var inte överens när de diskuterade Björn Hellkvists infekterade övergång till Leksand.

– Vänta, time out Tornberg, säger Wikegård.

– Grejen är att man ska titta på båda sidor av myntet, säger Tornberg.

Tränaren Björn Hellkvist lämnade Modo för Leksand efter att slutfasen av den förra säsongen ställdes in. Hellkvist aviserade tydligt att han ville lämna Modo för Leksand och fick till sist som han ville.

Dessförinnan hade hans flörtande med Leksand rört upp rejält med känslor och ämnet diskuterades i C Mores studio inför SHL-premiären under lördagen.

– Han hade kontrakt (med Modo) men man måste säga att man inte vet exakt hur det gått till och vad han blivit lovad. Det är lätt att skrika om att han hade ett kontrakt, inledde Johan Tornberg innan han stoppades av Niklas Wikegård.

– Vänta, time out Tornberg. Vadå lovad?, frågade Wikegård.

Niklas Wikegård och Johan Tornberg i ordväxling

Wikegård tycker att Hellkvist inte borde ha bråkat sig bort från Modo även om han blivit lovad nyförvärv som han inte fick.

– Du ska köpa nya jeans och så har vi inga pengar, ska vi skilja oss då?, säger Wikegård.

Därefter fortsatte ordväxlingen där de båda experterna inte var överens om ifall en tränare är skyldig att fortsätta om han inte får löften uppfyllda.

– Grejen är att man ska titta på båda sidorna av myntet, sa Johan Tornberg innan Niklas Wikegård till sist konstaterade:

– Björn är säkert en jätteduktig ledare men vi saknar enormt mycket lojalitet och respekt i samhället och jag tycker det skickar jättedåliga signaler.

Se samtliga SHL-matcher exklusivt på C More - hela säsongen.

Wikegård: ”Det är ren kris i SHL”