Per Ledin. Foto: DANIEL STILLER / BILDBYRÅN / BILDBYRÅNPer Ledin. Foto: DANIEL STILLER / BILDBYRÅN / BILDBYRÅN
Per Ledin. Foto: DANIEL STILLER / BILDBYRÅN / BILDBYRÅN
Per Ledin. Foto: PETER SKAUGVOLD / BILDBYRÅNPer Ledin. Foto: PETER SKAUGVOLD / BILDBYRÅN
Per Ledin. Foto: PETER SKAUGVOLD / BILDBYRÅN

"Har hela tiden haft siktet inställt på det"

Publicerad

Per Ledin fyller 39 år i höst - men har inga planer på att lägga av.

Enligt agenten Joakim Persson är flera klubbar intresserade av profilen, som är öppen för spel både i Sverige och utomlands. När en ny klubb ska vara klar är dock ännu oklart.

– Vi har hela tiden haft siktet inställt på hösten. Sen beror det på vad som är hösten, om det är i slutet av augusti eller tidigt i oktober. Det får vi se, säger agenten till Norrbottens-Kuriren.

Per Ledin lämnade Luleå för spel i österrikiska Salzburg 2015 och förra säsongen tillbringades i Schweiz.

Bägge gångerna blev övergången klar sent - och så ser det ut att bli även till kommande säsong. För även om Ledin fyller 39 år i september har han inga planer på att lägga av.

– Han håller i gång för fullt och han kommer att spela hockey. Så mycket kan vi slå fast, säger agenten Joakim Persson till Norrbottens-Kuriren.

Agenten om Per Ledins framtid

Enligt Persson är Ledin öppen för spel både i Sverige och utomlands - och agenten säger att han tittar på flera olika alternativ.

–  Per har absolut ingen panik utan han är väldigt öppen för diskussion för vart det kan bli. Jag tittar naturligtvis både här hemma och utomlands, säger han till tidningen.

Persson bekräftar också att det har funnits flera intressenter som vill värva profilen. Däremot finns det ingen exakt tidpunkt för när en ny klubb ska vara klar.

– Det har det. Sen ska det passa in också för hans familjesituation och liknande. Men vi har hela tiden haft siktet inställt på hösten. Sen beror det på vad som är hösten, om det är i slutet av augusti eller tidigt i oktober. Det får vi se. Det kan gå fort eller så kan det ta längre tid.

Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Vill du ha fler sportnyheter direkt i ditt dagliga flöde? Följ SportExpressen på Facebook, Twitter och Instagram.

Expressen
Till Expressens startsida

Mest läst i dag