Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Här börjar de slåss direkt på slutsignal

Foto: C More
Foto: SUVAD MRKONJIC / BILDBYRÅN

Växjö Lakers jagar Rögle i toppen efter 3-2-vinsten mot Luleå. 

Efter slutsignal utbröt ett slagsmål mellan Hardy Häman Aktell och Juhani Tyrvainen.

Första platsen är inom räckhåll för Växjö Lakers som ligger precis bakom Rögle, efter vinsten mot Luleå.

Första perioden förblev mållös då inget lag lyckades att utnyttja powerplay. Målchanserna förvaltades inte, men det skulle ändras i den andra perioden. 

Då växlade båda lagen upp och bjöd på tre mål. Joel Persson inledde målskyttet i powerplay för Växjö. Luleå började närma sig en kvittering, men i stället gjorde Växjö 2-0 via Ludvig Nilsson. Luleå-målet kom tillslut när Einar Emanuelsson reducerade snabbt. 

”Oj titta! Vilket tryck han har i klubban”

Den tredje perioden var till en början en taktisk tillställning. Inget lag tog riktigt kommando, tills Ilari Melart bjöd på en riktig kanonträff.

– Oj titta! Vilket tryck han har i klubban. Det där var ett viktigt mål när matchen stod och vägde, säger kommentatorn Björn Geijer i C More.

Luleå jagade mål och med tom målbur och powerplay lyckades de att reducera via Filip Hållander med 55 sekunder kvar. Matchen slutade 3-2 till Växjö som pressar Rögle i toppen, men det var något annat som stal uppmärksamheten efter matchen.

Slagsmål efter slutsignal

Efter slutsignalen blev det irriterat mellan lagen. Det slutade med att Hardy Häman Aktell och Juhani Tyrvainen hamnade i fullt slagsmål på isen. Efter några sekunders bråkande gav de båda upp och klev av isen.