Hånet: "Färjestad har inget i SHL att göra"

Luleås storsponsor Jakob Porser.
Foto: Olle Wande / FOTO: OLLE WANDE / KOD: 7138 EXPRESSEN
Färjestads Milan Gulas.
Foto: Anna-Lena Bergqvist / BILDBYRÅN
Luleå möter Färjestad borta i kväll.
Foto: Ludvig Thunman / BILDBYRÅN

I kväll tar Färjestad emot Luleå hemma i Löfbergs arena. Och det blir en enkel seger för bortalaget - åtminstone om man får tro storsponsorn Jakob Porser.

I ett foruminlägg beskriver Minecraft-miljardären nämligen hur han tror att matchen kommer att gå, och texten har skapat reaktioner.

"Färjestad är ett gäng gråtmilda slapptaskar som inte har i SHL att göra", skriver Porser i inlägget.

I kväll ställs Färjestad mot Luleå i Löfbergs arena. Färjestad ligger för närvarande på nionde plats i tabellen, fyra poäng före just Luleå.

Men trots tabelläget kommer bortalaget att ta hem segern - åtminstone enligt Luleås storsponsor Jakob Porser. På ett forum har Porser nämligen skrivit ett inlägg om den kommande matchen och han skräder inte sina ord.

"Färjestad är ett gäng gråtmilda slapptaskar som inte har i SHL att göra. Detta kommer bli aldrig så synligt nu på torsdag då Luleå kliver in och bjuder FBK på säsongens värsta förnedring", skriver Porser.

"Gulas kommer kissa i suspen"

Därefter fortsätter sponsorn att håna motståndarlaget.

"Gulas kommer kissa i suspen, OKT kommer ligga och snyfta i båset och Loob håller presskonferens efter matchen där han berättar att han väljer att avgå med omedelbar verkan i stället för efter säsongen", skriver Porser.

Han skriver också att Luleå kommer att göra minst hundra mål, och avslutar med ännu en pik mot Färjestad.

"Väl i lördagens returmöte så kommer FBK med juniorlaget till Delfinen då A-laget helt enkelt inte kommit över traumat från torsdagen ännu. Men det är ett senare kapitel. En match i taget", skriver han.

Porser: "Jag står för vad jag har sagt"

Foruminlägget har uppmärksammats på Twitter och skapar reaktioner.

Flera personer menar att den hånfulla texten mest är ett tecken på Porsers frustration över Luleås säsong, men han bryr sig inte om att bemöta kritiken.

"Jag står för vad jag har sagt", skriver Porser på Twitter.


Se torsdagens match mellan Färjestad och Luleå direkt – den sänds på C More