Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Guldhjältens nya jobb – klar som tv-expert

Staffan KronwallFoto: OLLE WANDE / FOTO: OLLE WANDE / KOD: 7138 EXPRESSEN
Kronwall firar VM-guldet 2013Foto: FREDRIK SANDBERG / SCANPIX / SCANPIX SWEDEN
Kronwall blir nu kollega med Granqvist och WikegårdFoto: JOEL MARKLUND / BILDBYRÅN
Foto: OLLE WANDE / FOTO: OLLE WANDE / KOD: 7138 EXPRESSEN

C More förändrar i sitt expertstall till nästa säsong. 

Den tidigare Tre Kronor-backen Staffan Kronwall, 37, tar en plats vid studiobordet. 

”Vi kommer att kommunicera vår uppställning av talents för årets säsong längre fram”, skriver Ludvig Ternstedt, press- och kommunikationsansvarig på C More. 

Hockeysäsongen stundar och det är inte bara lagen som förstärker sina trupper inför den kommande vintern. 

SportExpressen kan avslöja att C More kommer presentera ett färskt expertnamn i sammanhanget och det rör sig om Staffan Kronwall, med VM-guld, 66 NHL-matcher och nio raka säsonger i KHL på meritlistan. 

Kronwall deltog i OS 2018 med Tre Kronor, då som assisterande kapten.Foto: PETTER ARVIDSON / BILDBYRÅN

Den tidigare Djurgårdsspelaren avslutade karriären i våras efter att ha spenderat åtta år i Lokomotiv Yaroslavl, som han var kapten för senaste fem säsongerna. 

 ”Kul att intresset är högt kring C Mores hockeysändningar även i år. Vi kommer att kommunicera vår uppställning av talents för årets säsong längre fram”, meddelar Ludvig Ternstedt, press- och kommunikationsansvarig på C More.

VM-guldet 2013, som bärgades på hemmaplan, får anses vara Kronwalls största bedrift. När turneringen summerades, efter att bröderna Sedin förstärkt laget, var det Kronwall – med ett C på bröstet – som fick lyfta pokalen.