Foto: Roger Lundsten
 Foto: Roger Lundsten

Frölundas skadesmäll - Johansson bröt hand

Publicerad

Torsdagens match mot Luleå blev ödesdiger för Mikael Johansson.

Frölundas forward fick pucken på handen och nu står det klart att han blir borta från spel de närmaste veckorna.

– Det kändes direkt när jag fick skottet på handen att den gick sönder, säger han till Frölundas hemsida.

Frölunda har drabbats av en tung skada inför fortsättningen av elitserien.

Mikael Johansson fick ett skott på handen under torsdagens match mot Luleå och skottet tog så illa att han nu tvingas till vila en längre tid.

Röntgen visar att handen är bruten.

– "Mike" har fått en mellanhandsfraktur visar röntgen. Nu blir det först gips i tre veckor, därefter väntar rehabträning, säger Frölundas läkare Fredrik Bergström till klubbens hemsida.

"Går inte att använda"

Mikael Johansson själv är inte förvånad över skadedomen.

– Det kändes direkt när jag fick skottet på handen att den gick sönder. Röntgen i morse blev bara en bekräftelse, säger han.

– Inte riktigt vad jag tänkt mig förstås, men inget att göra. Den här handen går ju inte att använda till nåt.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Vill du ha fler sportnyheter direkt i ditt dagliga flöde? Följ SportExpressen på Facebook, Twitter och Instagram.

Expressen
Till Expressens startsida

Mest läst i dag