Foto: Nils Jakobsson
 Foto: Nils Jakobsson

Frölunda nollade i Scandinavium

Publicerad
Uppdaterad
Frölundas segersvit visade sig vara tillfällig.
Göteborgslaget blev nollade på hemmaplan när Skellefteå vann med 3-0.
- Det såg ut som att vi fått vila lite för länge, säger Frölundatränaren Kent Johansson i Canal Plus.
Frölunda såg ut att ha tagit sig upp ur sin djupa svacka. Laget hade två raka vinster inför uppehållet på grund av Karjala Cup.
Men mot Skellefteå på tisdagskvällen tog det stopp. Frölunda blev nollade inför hemmapubliken i Scandinavium när Skellefteå vann med 3-0.

Fick mardrömsstart

Och Frölunda fick en riktig mardrömsstart. Redan efter drygt en minut tystade Pierre- Edouard Bellemare publiken när han var sist på pucken som innebar 1-0 för bortalaget.
I den andra perioden utökade Skellefteå sin ledning till 2-0 genom Erik Forssell, framspelad av Jimmie Ericsson och Christian Söderström.
- Andra perioden var katastrofalt dålig. Det är där de vinner matchen. Sedan kommer vi tillbaka och skapar målchanser, men vi kan inte omsätta dem i mål. Det blir till frustration till slut, säger Frölundatränaren Kent Johansson i Canal Plus.

"Gick på knäna"

Han anser att Frölunda stundtals blev utspelade av bortalaget.
- Vi gick på knäna. Det såg ut som att vi fått vila lite för länge, säger han i Canal Plus.
Jimmie Ericsson punkterade definitivt matchen när han slängde in 3-0-pucken i öppen kasse med drygt en minut kvar av matchen.
Frölunda ligger i och med förlusten fortfarande näst sist i tabellen.
Skellefteå befäster samtidigt sin andraplats efter Luleå i serieledning.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Vill du ha fler sportnyheter direkt i ditt dagliga flöde? Följ SportExpressen på Facebook, Twitter och Instagram.

Till Expressens startsida

Mest läst i dag