Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Forsbergs ord i natt: ”Jag älskar er bröder”

Foto: BILDBYRÅN
Foto: ULF PALM / TT / TT NYHETSBYRÅN

MORA. Leksand är tillbaka i SHL efter 4-1 i matcher mot Mora. 

Efter matchen har spelare från laget visat starka känslor och hyllat sin allvarligt skadade lagkamrat Tobias Forsberg.

Nu har Forsberg svarat och lagt ut sitt första inlägg på sociala medier efter skadan.

”Det har blivit många tårar de senaste månaderna. Livet är inte alltid rättvist men i kväll har vi bevisat att hockey är det. Jag älskar er bröder, skriver han på Instagram.

Efter två år i Hockeyallsvenskan är Leksand tillbaka i SHL.

För tredje året i följd ställdes laget mot Mora i kvalet men efter två förluster kom Leksand den här våren att visa sig vara det starkare laget och slå ut Mora med 4-1 i matcher.

Efter matchen kom galna glädjescener att utspela sig i Jalas Arena, Mora. 

Men också många tårar.

Tårar av glädje.

Foto: ULF PALM / TT / TT NYHETSBYRÅN

Och tårar för Tobias Forsberg. Leksands publikfavorit som sedan annandag jul saknats på isen då han skadade sig allvarligt i en match mot Almtuna. 

– Jag älskar Tobbe. Det är hemskt att han inte får vara med på det här. Gruppen sluter samman på ett sätt som är otroligt, säger Mattias Ritola efter avancemanget och fortsätter med att hylla Forsberg:

– Självklart är det speciellt. Ingen av oss kan föreställa oss vad han har gått igenom, men är det någon som klarar det här så är det han. Vi ska prata om att träffa honom, alla vill träffa honom.

Forsbergs första ord efter skadan: ”Många tårar”

Sedan skadan har det varit tyst kring Tobias Forsberg som inte uttalat sig själv. Allt har kommunicerats via lagets egen hemsida, och fokus har av förståeliga skäl legat på att återhämta sig. 

 

 

Men i kväll kom Forsberg att för första gången efter olyckan att lägga ut ett inlägg på sociala medier, och det var ett känslosamt sådant...

”Det har blivit många tårar dem senaste månaderna, så det är därför skönt att äntligen få gråta glädjetårar. Livet är inte alltid rättvist men ikväll har vi bevisat att hockey är det. Jag älskar er bröder, ni är bäst!” skriver han i inlägget på sin Instagram.

https://www.instagram.com/p/Bv46_wFj-qq/