"Perra" dök upp i ett hologram - utan skor. Foto: C More"Perra" dök upp i ett hologram - utan skor. Foto: C More
"Perra" dök upp i ett hologram - utan skor.  Foto: C More
"Perras" Leksand hade en tuff kväll och föll tungt mot Brynäs. Foto: Fredrik Karlsson / BILDBYRÅN"Perras" Leksand hade en tuff kväll och föll tungt mot Brynäs. Foto: Fredrik Karlsson / BILDBYRÅN
"Perras" Leksand hade en tuff kväll och föll tungt mot Brynäs.  Foto: Fredrik Karlsson / BILDBYRÅN

Förklaringen: Därför hade "Perra" inga skor

Publicerad

GÄVLE/STOCKHOLM. Per-Erik Johnsson skulle medverka som hologram i C More - men det fanns ett problem.

Leksandstränaren bar gröna skor och tvingades ta av dem innan intervjun.

– Jag fick inte ha mina för det lyste på något vis, säger Johnsson.

Det blev en dag då ingenting fungerade för Leksand. Efter den första perioden låg de under med 0-3 mot Brynäs.

I den andra perioden, då de skulle kämpa sig tillbaka, åkte de på tre raka utvisningar på grund av för många spelare på isen och släppte dessutom in ett mål till.

Inför den tredje perioden var tränaren Per-Erik Johnsson med i en intervju i C More-studion.

Numera så dyker intervjuobjekten upp som hologram i studion, men Johnsson modeval för dagen ställde till problem för honom.

"Perras" skotrubbel

Den observanta tittaren kunde notera att Johnsson stod i strumplästen under intervjun i periodpausen.

Detta på grund av att Johnsson hade gröna skor på sig.

– Jag fick inte ha mina för det lyste på något vis. När vi provade innan så sa de åt mig att byta, men jag vann ju med de här skorna i tisdags, så då byter jag inte skor. Då fick jag i stället ta av dem. Men jag hade ett hål i strumpan, hoppas det inte syntes, säger Johnsson.

Och även om han hade lyckoskorna på sig så ville det sig inte för Leksand. Den tredje perioden blev mållös och Leksand föll med 0-4.

 

Se alla matcher från SHL och Hockeyallsvenskan (extern länk)

Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Vill du ha fler sportnyheter direkt i ditt dagliga flöde? Följ SportExpressen på Facebook, Twitter och Instagram.

Expressen
Till Expressens startsida

Mest läst i dag