Foppa general manager i Modo

Publicerad
Uppdaterad
Peter Forsberg är tillbaka i Modo. Nu står det klart att "Foppa" blir biträdande general manager till Markus Näslund.
- Den här rollen känns helt perfekt, säger Forsberg i ett pressmeddelande.
Det är en helt ny roll som Forsberg får. I rollen ingår bland annat att scouta spelare, bistå med marknadsföring av klubben samt vara sportslig rådgivare.
– När jag funderade över min framtid var det självklart att jag på något sätt vill hjälpa mitt Modo. Den här rollen känns helt perfekt. Det ska bli kul att tillsammans med Markus och resten av teamet bygga framtidens Modo, säger Peter Forsberg i ett pressmeddelande.

"Jätteroligt"

Markus Näslund:
– Det är jätteroligt att Peter vill använda sina erfarenheter och sina kontakter till att hjälpa MODO Hockey. Vi har en tuff säsong bakom oss och utmaningarna framöver är stora. Det känns väldigt bra för mig att ha Peter i mitt team när vi nu satsar framåt, säger Modos general manager i pressmeddelandet.

Fick sparken

Peter Forsberg börjar sin tjänst hos Modo omedelbart. För två veckor sedan sparkade Modo sportchefen Fredrik Andersson och Näslund förstärker nu med en av sina barndomsvänner i Modos nya organisation.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Vill du ha fler sportnyheter direkt i ditt dagliga flöde? Följ SportExpressen på Facebook, Twitter och Instagram.

Expressen
Till Expressens startsida

Mest läst i dag