Foppa: "Är en del nyförvärv på gång"

Publicerad
Uppdaterad
LOS ANGELES. Peter Forsberg ser fram emot att jobba med att bygga upp ett nytt Modo Hockey.
- Det här ska bli otroligt kul, jag kommer att ägna rätt mycket tid åt Modo från och med i dag, säger Foppa till HockeyExpressen.se.
Han avslöäjar för HockeyExpressen nu på onsdagsförmiddagen att han diskuterat rätt länge med Markus Näslund om att komma in i organisationen och hjälpa till.
- Det är jättebra att det nu är klart. Jag har ju lagt av som spelare, men nu får jag chansen att jobba nära hockeyn igen och med något som jag verkligen känner för, säger Foppa.
Kommer du att jobba från Stockholm eller Övik?

- Både ock, men mest från Stockholm. Men jag kommer att åka upp på de flesta hemmamatcherna och ha tillgång till ett kontor i Fjällräven Center. Sedan står ju Macke och jag i daglig kontakt med varandra.

"Nyförvärv på gång"

Vad står överst på agendan?
- Vi har ju lite ont om spelare just nu och där har Macke redan börjat jobba. Nu ska jag sätta mig ner med honom och vårt fokus är förstås just nu att hitta några riktigt bra spelare.
 När får vi några namn?
- Det får ni ta med Markus, men det förstår väl alla att det är på gång en del nyförvärv.
Tränarfrågamn ,då?
- Det är en organisationsfråga och där har jag inga kommentarer.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Vill du ha fler sportnyheter direkt i ditt dagliga flöde? Följ SportExpressen på Facebook, Twitter och Instagram.

Expressen
Till Expressens startsida

Mest läst i dag