Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Dramat precis innan sändningen började

Foto: Frida Nordstrand

Inte långt kvar till nedsläpp i Mora.

Då tvingades C More-profilen Frida Nordstrand uppsöka sjukhus.

Och det blev en kamp mot klockan.

– Jag fick hjälp på två sekunder, låg på magnetröntgen strax efteråt och hann precis tillbaka till sändningen, säger Nordstrand.

Innan den femte kvalmatchen mellan Mora och Leksand plågades Frida Nordstrand av svåra smärtor i knät.

Expertkommentatorn Harald Lückner tog kontakt med läkarteamet i Jalas arena, som i sin tur lyckades lösa en tid på sjukhuset i Mora.

– Jag pajade knät när jag var ute och sprang. Jag fick hjälp på två sekunder, låg på magnetröntgen strax efteråt och hann precis tillbaka till sändningen, säger Frida Nordstrand.

Frida Nordstrand: ”Världsklass på kollegerna”

C Mores hockeyallsvenska team är inne i en minst sagt intensiv period med kvalmatcher i Timrå, Oskarhamn, Leksand och Mora. Frida Nordstrand passar på att hylla sina kolleger och hela hockeyfamiljen.

– Det är exakt sånt här som är så härligt med hockeyallsvenskan! Vare sig man behöver en macka eller magnetröntgen så är det alltid någon som löser. Det är så familjärt, säger Nordstrand.

Hon fortsätter:

– Harald Lückner fixade inte bara läkartid, han skjutsade mig också till sjukan och i morgon ligger jag i hans baksäte med kudde och täcke och knä i högläge när vi bilar från Mora till Oskarshamn. Det är viktigt med kolleger i världsklass när man turnerar Sverige runt och jobbar varje dag med hockey.

Hur är det med knät nu?

– Vi får se efter matchen. Jag har inte fått något svar från läkarna än.

 

FÅ BÄST KOLL! Följ Leksand – direkt i Messenger 

FÅ BÄST KOLL! Alla nyheter om Mora IK – direkt i Messenger