Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Domen: ”Jag tycker det är så jävla tamt”

Se alla höjdpunkter från matchen
Foto: SUVAD MRKONJIC / BILDBYRÅN

Skellefteå släppte in fyra mål och föll mot Oskarshamn.

Då var Linus Karlsson inte nöjd med försvarsspelet.

– Jag tycker det är så jävla tamt, säger han i C More. 

Återigen bjöd en match mellan Oskarshamn och Skellefteå på många mål. Hela sju stycken blev det på torsdagskvällen - och det var hemmalaget Oskarshamn som drog det längsta strået och vann med 4-3.

Stor segerorganisatör blev succéspelaren Patrik Karlkvist som gjorde två mål av målen och spelade fram till de två andra. Tillsammans med Fredrik Olofsson och Kim Rosdahl ställde han till med problem för Skellefteås försvar. 

Kedjans framfart fick Skellefteås Linus Karlsson att kritisera det egna lagets försvarsspel. 

– Jag tycker det är så jävla tamt i försvarszon. Vi får inte fast dem. Vi måste få stopp i spelet, säger han. 

– När de slår den i sargerna i offensiv zon, tryck upp dem i sargen. Det gäller att få fast dem. Nu får de ta ny yta och hitta varandra igen, säger han. 

Oskarshamn slog Skellefteå

I och med segern har Oskarshamn nu häng på topp fyra i SHL-tabellen. Smålänningarna har bara två poäng upp till tabellfyran Frölunda, men har spelat en match mer. 

I Oskarshamn har Patrik Karlkvist nu gjort 23 mål den här säsongen. Med det toppar han skytteligan före Leksands Max Veronneau. 

Karlkvist har 17 matcher på sig att nå drömgränsen på 30 mål under en säsong i grundserien. 

– Helt ärligt hade det varit jävligt coolt. Men vi har som mål att gå till slutspel och det är dit vi vill. Sedan får man se efter säsongen hur det gått för mig själv, säger han till C More. 

Arkiv: Skellefteå besegrade Timrå