Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Djurgårdens match mot Skellefteå skjuts upp

Foto: DANIEL ERIKSSON / BILDBYRÅN
Foto: OLA WESTERBERG / BILDBYRÅN

Linköpings match mot Oskarshamn sköts upp under tisdagen efter coronafall i Linköping. 

Nu skjuts ytterligare matcher upp. Däribland torsdagens möte mellan Djurgården och Skellefteå. 

– Vi har under dagen kunnat konstatera att vi har två spelare i truppen som har testat positivt för Covid. En av dem med symptom och en utan, skriver Djurgården på sin hemsida. 

Coronaviruset fortsätter att ställa till med problem för SHL.

Under tisdagen kom beskedet att torsdagens match mellan Linköping och Oskarshamn skjuts upp då LHC har spelare och ledare som drabbats av coronaviruset. 

Nu skjuts ytterligare matcher upp.

Under onsdagen kom beskedet att även Linköpings match mot HV71, som skulle spelats på lördag, skjuts upp precis som Djurgårdens möte mot Skellefteå som skulle spelats på torsdagen. 

– Vi har som sagt fått två spelare med positiva Covid-besked och ytterligare en spelare som har insjuknat under dagen. De båda klubbläkarna i Djurgården och Skellefteå har under kvällen haft kontakt och gemensamt tagit beslut om att skjuta på matchen utifrån det medicinska läget i DIF just nu, säger Djurgården sportchef Joakim Eriksson till klubbens hemsida.