Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Dick Axelsson: Väljer mellan tre SHL-lag

Dick Axelsson Foto: Ola Westerberg / BILDBYRÅN
Dick Axelsson Foto: Olle Wande / FOTO: OLLE WANDE / KOD: 7138 EXPRESSEN

Dick Axelsson har sedan tidigare gjort klart att han vill tillbaka till SHL nästa säsong.

Nu berättar han att det förmodligen inte dröjer länge innan han bestämt sig för vilken klubb det blir - och bekräftar att det står mellan tre klubbar.

– Det är tre stycken som jag är intresserad av att spela i, säger Axelsson till Värmlands Folkblad.

Redan i höstas deklarerade Dick Axelsson att han kommer att återvända till SHL. Och för några veckor sen bekräftade Färjestad att de har varit i kontakt med Axelsson.

– Vi har träffat Dick och frågat honom om hur han ser på saker och ting. Vi vill höra hur landet ligger och veta om vi är ett alternativ överhuvudtaget, sa sportchefen Håkan Loob då.

Axelsson: "Tre stycken jag är intresserad av"

Och nu bekräftar Dick Axelsson själv att Färjestad är ett alternativ.

I en intervju med Värmlands Folkblad säger Axelsson att han väljer mellan tre klubbar – och att Färjestad ligger bra till.

– Det är tre stycken som jag är intresserad av att spela i. Nu kommer du säkert fråga vilka tre det är, men det håller jag för mig själv, säger han till tidningen.

– Färjestad ligger väldigt bra till, det gör de.

"Jag tror inget blir klart innan dess"

Axelsson berättar också att både han och agenten Nina Wennerström har varit i kontakt med klubben, och att en anledning till att Färjestad är ett alternativ är att han trivs i staden.

Och det lär inte dröja alltför länge innan vi får svaret på vilken klubb som vinner kampen om Axelsson - eftersom han menar att det förmodligen kommer att bli klart inom kort.

– Nästa vecka skulle jag tro. Det är ju påsk nu till helgen så jag tror inget blir klart innan dess, men man ska aldrig säga aldrig, svarar han på frågan om när han bestämmer sig.