Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

”Den passningen bland det häftigaste jag sett”

Foto: JOHAN BERNSTRÖM / BILDBYRÅN

Mathias Bromé stod för fenomenal passning i matchen mot Skellefteå som Örebro vann med 3-2.  

En delikatess som hyllas stort av experten Johan Tornberg. 

– Det är det värsta jag har sett, säger Tornberg i C More. 

Det är den sista matchen före landslagsuppehållet. Örebro tog emot Skellefteå på Behrn Arena och det tog inte lång tid innan hemmalaget tog ledningen. Efter sex minuter satte Robert Leino 1-0. Med fyra minuter kvar av första 20 bjöd Mathias Bromé på hockeygodis när han, på något sätt, stötte fram pucken som en passning. En aktion som hyllades stort av experten Johan Tornberg i C more. 

– Det är det värsta ... häftigaste passningsmässigt jag har sett. Lilla lobben och målvakten är helt borta. Det här är kvalitet, säger Tornberg i C More. 

I den andra perioden råkade Jonathan Andersson för en otäck skada när han en styrd puck träffade näsan och han började blöda kraftigt. 

– Man blir alltid orolig när ett skott träffar ansiktet. Den går rakt upp i huvudet, säger experten Johan Tornberg. 

Frödén reducerade

Skellefteå hade dessförinnan kvitterat men Örebro satte två snabba mål genom först Robin Kovacs och minuter senare satte Stefan Warg 3-1.

– Vi för matchen och har några lägen, men sen får vi några pissminuter och de låser fast oss, säger Jonatan Berggren. 

Jesper Frödén reducerade till 3-2 men närmare än så kom inte bortalaget och Örebro tog tredje segern på de fyra senaste matcherna. 

TV: Alla höjdpunkter från matchen