Olofsson skjuter strax efter slutsignalen. Foto: C MoreOlofsson skjuter strax efter slutsignalen. Foto: C More
Olofsson skjuter strax efter slutsignalen. Foto: C More
Då uppstod gurgel. Foto: C MoreDå uppstod gurgel. Foto: C More
Då uppstod gurgel. Foto: C More
Olofsson. Foto: C MoreOlofsson. Foto: C More
Olofsson. Foto: C More

”Då var det han som blev offret”

Publicerad

Djurgården säkrade segern hemma mot Skellefteå och reducerade semifinalserien.

Då uppstod ett stort bråk på slutsignal.

– Det blev lite gruff, säger William Lagesson.

Djurgården har reducerat semifinalserien mot Skellefteå. Detta efter en 2-1-seger hemma inför ett fullsatt Globen på onsdagen. Matchen avgjordes efter ett stort drama, där Skellefteå var oerhört nära att ta mötet till förlängning i slutsekunderna.

Efter slutsignalen utbröt ett stort bråk mellan spelarna på isen. Skellefteås Jesper Olofsson sköt efter slutsignal, vilket såg ut att ha utlöst kaoset.

Marcus Högström konfronterade Olofsson efter situationen.

– Jag vet inte. Han kommer gärna in efteråt så där i stället för att… Det är sådant som händer, nya tag på fredag, säger Olofsson, som var fåordig om händelsen.

– Jag vet inte om jag ska kommentera det. Det händer mycket situationer där ute.

”Han som blev offret”

Även Djurgårdens William Lagesson var framme och gruffades med Olofsson. 

– Brukar bli så med mycket viljor mot varandra. Men det ska ingå också tycker jag.

Du och Olofsson höll på länge med varandra där ute efter slutsignalen?

– Det blev lite gruff och man åker som alltid dit och då såg jag två av våra poängkillar och då får man gå in och stå upp för lagkamraterna. Då var det han som blev offret. Hehe.

Nästa semifinalmatch spelas på fredag. Då har Skellefteå chans att avgöra och ta sig till final – alternativt kan Djurgården tvinga fram serien till en sjunde och avgörande match.

 

MISSA INGET: Få senaste nytt om ditt favoritlag i SHL – direkt i Messenger. 

LÄS MER: Så spelas slutspelet i SHL 2018 – datum och resultat. 

Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Vill du ha fler sportnyheter direkt i ditt dagliga flöde? Följ SportExpressen på Facebook, Twitter och Instagram.

Expressen
Till Expressens startsida

Mest läst i dag