Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

”Då har man gjort något som inte är acceptabelt”

Axelsson skäller på domaren. Foto: C More
Robert Ohlsson tittar bistert på. Foto: C More

KARLSTAD/STOCKHOLM. Förnedrad av Färjestad.

Då rann det över för Dick Axelsson.

Veteranen åkte på matchstraff efter att ha konfronterat domarna.

– Blir man utskickad från isen i slutspelet har man gjort något som absolut inte är acceptabelt, säger experten Sanny Lindström i C More.

Färjestad öppnade den femte semifinalen i ett rasande tempo och ledde med 3-0 efter tio minuter.

I den andra perioden fortsatte överkörningen.

Johan Ryno fullbordade sitt hattrick då han satte 4-0 och när Oskar Steen skickade in 6-1 i mitten av perioden rann det över för Djurgårdens Dick Axelsson. Veteranen, som har vunnit två SM-guld med Färjestad, åkte på matchstraff efter att ha konfronterat domarna på ett icke okej sätt.

– Exakt vad som sägs eller görs vet jag inte, men domarna brukar ha större tålamod i slutspelet. Blir man utskickad från isen har man gjort något som absolut inte är acceptabelt, säger experten Sanny Lindström i C More.

 

FÅ BÄST KOLL! Alla nyheter om Färjestad – direkt i Messenger 

 

Robert Ohlsson om Dick Axelssons matchstraff

Färjestad vann till slut matchen med förkrossande 8-2 och Djurgårdens tränare Robert Ohlsson är givetvis mycket besviken.

– Man kan ibland fara upp bland molnen och mitt jobb är att se till att man inte gör det. Det är bra när det går bra, men inte att fladdra i väg för högt. Jag har en liten aning för vad som kan ha gjort det. Jag vet vad jag hade kunnat göra bättre för att ”plocka ner det”. Men jag är ganska säker på att jag får till det till tisdag, säger han.

Angående Dick Axelssons matchstraff säger han så här:

– Det var nog bra att han inte fullföljde den här matchen så att han är redo för tisdag, så att fokus ligger där, säger Ohlsson.

Färjestads Marcus Nilsson:

– Han blev väl lite grinig där, men det är inget vi ska lägga fokus på. Det har vi gjort för mycket i andra matcher, säger han.

 

FÅ BÄST KOLL! Alla nyheter om Djurgården Hockey – direkt i Messenger