Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Brynäs värvar forward: ”Jag ska vara jobbig”

Foto: JONAS LJUNGDAHL / BILDBYRÅN

Emil Forslund är klar för spel med Brynäs. Det meddelade SHL-klubben under tisdagen.

– Brynäs är en klubb som ofta är med och slåss i toppen och jag ser fram mot att bli en del av det arbetet, säger forwarden till klubbens hemsida. 

Emil Forslund fostrades i Skövde, innan han till säsongen 2013/2014 bytte till Tingsryd. Nästa säsong tar 24-åringen steget upp till SHL tillsammans med Brynäs.

– Det känns jättekul och stort att få möjligheten och spela i SHL med just Brynäs IF. Speciellt med en så anrik klubb som påvisat en fin utbildning och producerat fram så många talanger. Brynäs är en klubb som ofta är med och slåss i toppen och jag ser fram mot att bli en del av det arbetet, säger Forslund till klubbens hemsida.

Forslund ansluter till Brynäs under juni och har skrivit ett kontrakt som sträcker sig över två säsonger. Han beskriver sig själv som en "snabb skridskoskicklig forward som ska vara jobbig för motståndarna att möta".

– Jag utnyttjar min snabbhet i spelet och åker runt motståndarna, säger han.

 

LÄS MER: Örebro värvar landslagsmeriterad finländare 

 

Stefan Bengtzén: ”Ovanligt snabb”

Brynäs sportchef Stefan Bengtzén säger att Emil Forslund är en spelare som han följt under flera säsonger.

– Han är en breddspelare som kommer kunna utvecklas till att ta en stark roll i herrtruppen. Han är skridskoskicklig och ovanligt snabb. Ska bli spännande att följa hans utveckling, säger Bengtzén till klubbens hemsida.

Han berättar vidare att klubben fortfarande håller på att förhandla för att ha kvar forwarden Aaron Palushaj.

– Vi har fortsatt starka förhoppningar om att komma till ett avslut med Aaron Palushaj, vi vet att många Brynäsare håller tummarna och jag hoppas få ett avslut inom kort. Skulle det inte bli Aaron så har vi andra starka alternativ för att fylla den platsen, berättar Bengtzén.

https://twitter.com/Brynas/status/1003957861926559745
Annons:

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!