Foto: Robert Granström / Scanpix
 Foto: Robert Granström / Scanpix

Brynäs fick stryk - fjärde gången i rad

Publicerad
Uppdaterad
Brynäs kräftgång fortsätter.
I kväll kom den femte förlusten efter 6-3 mot Skellefteå.
- Jag tycker att vi gör en bra match, det är bara att vi inte gör mål i tredje, säger Brynäs veteran Andreas Dackell i Canal Plus.
Brynäs har fått en tung start på årets elitserie. Gävlelaget ligger näst sist i tabellen och har bara vunnit en match - mot jumbolaget Djurgården.
Kvällens match mot Skellefteå blev inget trendbrott. Brynäs förlorade med 6-3 och har nu förlorat fem av sex matcher hittills. Men Brynäs trotjänare Andreas Dackell försöker vara positiv.
- Vi får kämpa vidare och tighta till det. Något enkelt mål kanske vi släpper in, säger Dackell i Canal Plus.
Brynäs började dock bra och tog ledningen med både 1-0 och 2-1 i den första perioden. Inför den tredje perioden var det helt jämnt, 3-3. Men i tredje drog Skellefteå ifrån med tre snabba mål och vann matchen.
- Jag tycker att vi gör en bra match, det är bara att vi inte gör mål. I den tredje perioden har vi första tio och skapar tillräckligt med chanser för att göra mål, men så gör de mål, säger Dackell i Canal Plus.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Vill du ha fler sportnyheter direkt i ditt dagliga flöde? Följ SportExpressen på Facebook, Twitter och Instagram.

Till Expressens startsida

Mest läst i dag