Broc Little stannar i Linköping

Foto: PETER HOLGERSSON / BILDBYRÅN
Foto: PETER HOLGERSSON / BILDBYRÅN

Broc Little, 34, har skrivit på för tre nya år med Linköpings HC. Amerikanen har gjort sju säsonger i klubben och ansluter i början av oktober till östgötarna.

– Jag är väldigt glad att fortsätta min resa i Linköping och att få ta tillbaka slutspelshockey till Saab arena.

Broc Little kom till Sverige och Västerås IK 2011, men har sedan dess gjort sju säsonger i LHC. Med några korta sejourer i Schweiz, AHL och Finland däremellan, har han blivit en beryktat målfarlig forward i SHL. 

Nu står det klart att amerikanen skriver på för tre nya år med Linköping och ansluter i oktober, en bit in i den nya säsongen. I en video på LHC:s Twitter uttalar sig amerikanen för första gången om det nya avtalet.

”Hej Linköpings fans! Det är Broc Little som checkar in från USA. Hoppas att alla har en fin sommar, jag kommer att möta er i oktober och jag är väldigt glad att fortsätta min resa i Linköping och att få ta tillbaka slutspelshockey till Saab arena. Jag kommer att heja på laget fram till oktober och ser fram emot att komma tillbaka på isen med laget och att spela framför er i Saab arena. Vi ses snart!”, säger han i en video på sociala medier.

Totalt har det blivit 311 poäng i den svenska högstaligan på 369 matcher.

Tv: Svensson: ”Lander är en håll käften-värvning”.