Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Tränaren lämnar – klar för Skellefteå

Foto: THOMAS JOHANSSON/TT / TT NYHETSBYRÅN
Foto: ANDERS BJURÖ/TT / TT NYHETSBYRÅN

Robert Ohlsson lämnar Djurgården. 

Enligt uppgifter till SportExpressen är tränaren klar för Skellefteå. 

– Vi har förhållit oss professionellt till varandra genom förhandlingarna och enats om att avsluta efter säsongen, kommenterar Djurgårdens sportchef Joakim Eriksson

SportExpressen har tidigare avslöjat att Robert Ohlsson var på väg bort från Djurgården. Enligt tidningens uppgifter ska han ha haft ett bud från Skellefteå att ta ställning till, som han var nära att nappa på.

– Det är bättre du ringer efter säsongen i stället, sa Robert Ohlsson när han konfronterades med uppgifterna den 26 februari.

Nu bekräftar Djurgården att han lämnar och enligt SportExpressens källor är affären med Skellefteå AIK helt klar.

Lämnar vid säsongens slut

Robert Ohlsson kommer lämna klubben när säsongen är slut, men kommer att fortsätta att leda laget tills dess, skriver Djurgården på sin hemsida.  

– ”Robban” är hundra procent motiverad att avsluta sitt arbete här i Djurgården på bästa möjliga vis. Vi är tillsammans, precis som tidigare, förenade i övertygelsen att åstadkomma starkast tänkbara resultat, säger Djurgårdens sportchef Joakim Eriksson till klubbens hemsida. 

Ohlsson har varit i Djurgården de senaste fem säsongerna och har som bäst tagit laget till en SM-final.

Nästa säsong står han i Skellefteå AIK:s bås där han ersätter Stefan Hedlund.