Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

"Är inget att snack om – får en klubba i huvudet"

Timrås kris bli allt värre. 

Färjestad vände och vann – efter omdiskuterad kvittering. 

– De är fyra stycken (domarna). De borde ha sett någonting, säger en irriterad Christopher Liljewall i C More.

Timrå har det tungt i SHL. Med sju raka förluster ställdes tabelljumbon mot Färjestad – och det var Timrå som fick en drömöppning. Drygt halvvägs in i den första perioden satte Sebastian Hartmann 1-0. 

Men sedan tog det roliga slut för bortalaget. 

Rasar: ”Det har varit så tidigare”

I mittperioden kvitterade Färjestad genom Linus Johansson. Men frågan är om han inte skulle ha blivit utvisad istället? För i samband med målet fick målvakten Jacob Johansson en klubba på hjälmen och tappade balansen. Klubban var Linus Johanssons, och enligt regelboken ska det vara två minuters utvisning. Trots starka protester från Timrå så godkändes målet. Något som fick Christopher Liljewall att rasa i intervjun med C More. 

– Det är inget att snacka om. Han får en klubba i bakhuvudet. Det har varit så tidigare, vi får ingenting med oss. Det är tråkigt. De är fyra stycken (domarna). De borde ha sett någonting. Det är en solklar situation, men det är domarna som dömer så det är bara att acceptera, säger Liljewall. 

Färjestad vann matchen med 4-1 efter mål av Gustav Rydahl, Daniel Viksten och Joakim Nygård. 

Zibanejad svarar på tre frågor