Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

”Alldeles för dåligt – den är katastrof”

Foto: MIKAEL FRITZON/TT / TT NYHETSBYRÅN
Foto: MIKAEL FRITZON/TT / TT NYHETSBYRÅN

Urladdning från HV71. 

Färjestad besegrades med 4-2 på hemmais. 

– Andra perioden är katastrof. Vi låter dem spela, säger FBK-spelaren Daniel Viksten i C More. 

HV71 har haft krisstämpel i princip hela säsongen. De har radat upp förluster men när de tog emot Färjestad under torsdagskvällen lossnade allt. 

I spel fem mot fyra i den första perioden gav Alexander Bergström hemmalaget ledningen. Sedan, i den andra perioden utökade HV till 2 och 3-0 och hade full kontroll över matchbilden. 

”Det känns tufft”

I den sista perioden blev Alexander Bergström tvåmålsskytt när han satte 4-0. Färjestad reducerade två gånger om och med två minuter kvar stod 4-2. Men FBK kom inte närmare än så och matchen slutade med en vinst för HV71, som därmed tar andra segern på de tre senaste matcherna. 

– Det känns tufft. Vi börjar spela när det är fem minuter kvar. Det är alldeles för dåligt. Andra perioden är katastrof och vi låter dem ha pucken och spela hur de vill. Vi går bort oss och är små, för dåligt, säger Daniel Viksten i C More.