Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Se klassiska lagen från hockeyallsvenskan live

Modo deltar i SCA-cupen.
Foto: PÄR OLERT / BILDBYRÅN
Björklövens Christoffer Bengtsson.
Foto: OLA WESTERBERG / BILDBYRÅN

Premiären av Hockeyallsvenskan närmar sig med stormsteg och det slipas på de sista detaljerna.

I dagarna direktsänder Expressen från försäsongsturneringen SCA-cupen där de allsvenska klubbarna Modo, Björklöven och Mora utmanas av arrangörsklubben Sundsvall Hockey.

– Sveriges mest anrika försäsongsturnering är alltid en höjdpunkt, säger Mattias Wallström, livesportansvarig för Bonnier News.

Fredag 24 september inleds Hockeyallsvenskan och lagen slipar nu formen inför premiären.

Den här veckan, med start på onsdag, deltar Mora, Modo och Björklöven i försäsongsturneringen SCA-cupen tillsammans med arrangörsklubben Sundsvall Hockey.

Samtliga matcher, förutom mötet mellan Modo och Björklöven, sänds på Expressen för dig som är Premiumkund.

– Sveriges mest anrika försäsongsturnering är alltid en höjdpunkt. Se hur uppstickaren Moras bygge står sig mot alltid hårdsatsande Björklöven och ”nya” Modo med Karlin vid rodret, och arrangerande division 1-klubben Sundsvall kommer garanterat göra allt för att störa de allsvenska lagen, säger Mattias Wallström som är livesportansvarig på Bonnier News.

Studio på plats

Vi kommer ha en studio på plats i Sundsvall och i sändningarna kommer det bli reportage, analyser och intervjuer med spelare och tränare.

Första matchen som sänds är mötet mellan Sundsvall och Mora på onsdag och sedan spelas det dubbla matcher både fredag och lördag.

Alla matcher sänds på Expressen.se för dig som är Premiumkund samt på SportExpressen Play där du både kan teckna ett månadsabonnemang för 299 kronor samt köpa matcherna som PPV för 139 kronor.

På SportExpressen Play ser du även Ettan, Elitettan och SSL, högsta innebandyligan för både damer och herrar, under året.


Här är hockeymatcherna som sänds på Expressen

7/9: Karlskoga-AIK

8/9: Sundsvall-Mora (SCA-cupen)

9/9: Karlskoga-Västerås

10/9: Sundsvall-Modo (SCA-cupen)

10/9: Mora-Björklöven (SCA-cupen)

11/9: Sundsvall-Björklöven (SCA-cupen)

11/9: Modo-Mora (SCA-cupen)

15/9: Västervik-Nybro.

16/9: Västerås-Södertälje

16/9: Mora-Borlänge

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.