Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

VM-guldmedaljören klar för Brynäs: ”En vinnare”

Foto: INSTAGRAM

I våras var hon en del av USA:s VM-guldlag. Nu ska Melissa Samoskevich hjälpa SDHL-klubben Brynäs i jakten efter SM-guldet.

"Det är en vinnare och en ledare som kommer hit, inget snack om den saken. Hon kommer att bidra med sin erfarenhet och vinnarmentalitet. Sådant kan man aldrig få för mycket av i ett lag", säger sportdirektören Andreas Dackell i ett pressmeddelande.

22-åriga Samoskevich, som närmast kommer från spel i Quinnipiac University i collegeligan NCAA, har skrivit på ett kontrakt som gäller säsongen ut.

"I Brynäs kommer det att finnas mycket som jag kan lära mig av andra men jag hoppas kunna bidra med arbetsmoral och vilja varje dag", säger hon i pressmeddelandet.

Brynäs har inlett säsongen med åtta poäng på tre matcher och är fyra i den något haltande tabellen. HV71 toppar på maximala tolv poäng.

https://www.instagram.com/p/BwZfxbklqVF/