Foto: Michael Berggren
 Foto: Michael Berggren

Peter Nylander klar för Coventry

Publicerad
Uppdaterad
Den före detta Timrå- och Brynäsforwarden Peter Nylander, 36, är klar för Coventry i England.
Det blir det sjunde hockeylandet i hans karriär.
- Peter kommer att bidra offensivt och det är något vi behöver, säger Coventrys coach Paul Thompson till klubbens hemsida.
Den rutinerade forwarden Peter Nylander är tillbaka i form efter en ljumskskada.
Det blev bara två matcher i den tjeckiska ligan för Litvinov, och nu avslutar han säsongen i engelska Coventry Blaze. Han debuterar mot Nottingham på söndag.
- Peter har mycket erfarenhet efter att ha spelat på toppnivå i många år och jag är verkligen nöjd över att ha fångat upp honom, säger Coventrycoachen Paul Thompson till klubbens hemsida.
Peter Nylander, som är lillebror till Michael Nylander, har en lång karriär bakom sig och har spelat proffshockey i Finland, USA, Ryssland, Norge, Tjeckien och nu England förutom i Sverige.
I elitserien har Nylander spelat för Brynäs, Västerås, Mora och Timrå.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Vill du ha fler sportnyheter direkt i ditt dagliga flöde? Följ SportExpressen på Facebook, Twitter och Instagram.

Expressen
Till Expressens startsida

Mest läst i dag