Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Örebros stjärnback drabbad av skada

Foto: JOHAN BERNSTRÖM / BILDBYRÅN

Stjärnbacken Nick Ebert är skadad.
I comebacken mot IK Oskarshamn tvingades han utgå – och nu meddelar klubben att han inte kommer att vara tillgänglig för spel närmsta tiden. 

– Efter undersökning på Universitetssjukhuset i Örebro under morgonen står det klart att Nick har ådragit sig en axelskada, säger Örebro Hockeys kiropraktor Sam Masih. 

Det var en efterlängtad comeback när Nick Ebert klev in på isen i träningsmatchen mot IK Oskarshamn under tisdagen, en match som Örebro Hockey vann med 1-0.

Men smolk i glädjebägaren blev att den 26-åriga stjärnspelaren tvingades utgå skadad i den andra perioden efter en misslyckad tackling. 

Nu kommer besked från Örebro Hockey kring status på backen. 

”Inte tillgänglig för spel närmaste tiden” 

Det är klubbens kiropraktor och rehabansvarig, Sam Masih som uttalar sig kring Nick Ebert.

– Efter undersökning på Universitetssjukhuset i Örebro under morgonen står det klart att Nick har ådragit sig en axelskada. Hur Nick kommer att behandlas är ännu inte fastställt, men han kommer inte vara tillgänglig för spel under den närmaste tiden, säger han i ett uttalande. 

Ebert anslöt till Örebro Hockey under sommaren och kom då närmast från spel i Hardford Wolfpack. Hans övergång säkrades med hjälp av en insamling från fans och sponsorer.

Se också: Glädjebilderna på Tobias Forsberg

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.