Foto: BILDBYRÅN
 Foto: BILDBYRÅN

Nylander förlänger med Rangers

Publicerad
Uppdaterad
Michael Nylander vill ha kvar Jaromir Jagr som sin bäste lekkamrat.
New York Rangers svenske stjärncenter skriver nytt flerårskontrakt med klubben.
- Det kan lösa sig när som helst, säger "Nyllet" till SPORT-Expressen.
Michael Nylander är hemma i Sverige efter NHL-succén förra säsongen.
Samtidigt pågår nu intensiva framtidssamtal med New York Rangers.

Sparkade agenten

Nylander sparkade för en månad sedan agenten Paul Theofanous – efter att han utan Nylanders vetskap förhandlat fram ett treårskontrakt med Rangers värt 26 miljoner kronor.
– Jag hade mina skäl att byta agent. Nu jobbar jag med Mike Gillis, som jobbar seriöst och håller på att förhandla fram ett bra avtal, säger Nylander, som inte vill uttala sig något om innehållet i kontraktsdiskussionerna med Rangers.
Klart är dock att Nylander, som fyller 35 år i höst, vill skriva ett längre kontrakt med Rangers.
På söndag blir Nylander free agent på NHL-marknaden. Han har omgärdats av rykten om ett klubbyte.

Trivs med klubben

Men Nylander berättar nu för SPORT-Expressen att han inte ser något annat alternativ än en fortsättning i Rangers.
– Intresset är ömsesidigt, jag trivs med klubben och klubben trivs med mig. Jag har haft två riktigt bra år i New York och ser gärna en fortsättning.
Påverkar det ditt beslut att Jaromir Jagr har uttalat sig om hur gärna han vill ha dig kvar i Rangers?
– Självklart uppskattar jag det. Jagr är en stor hockeyspelare och vi har hittat en bra kemi. Förhoppningsvis får vi köra vidare i samma kedja.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Vill du ha fler sportnyheter direkt i ditt dagliga flöde? Följ SportExpressen på Facebook, Twitter och Instagram.

Expressen
Till Expressens startsida

Mest läst i dag