Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Niklas Czarnecki tar över Brynäs

Vi bevakar de största händelserna och sänder live varje dag.
Foto: Nordlund Robin

Olof Östblom får gå. 

Niklas Czarnecki tar över. 

Och under kvalserien får han hjälp av Leif Boork. 

Klockan 15 i eftermiddag presenterar Brynäs strategin inför kvalserien där Brynäs ska rädda sig kvar i elitserien.

 Det viktigaste; ännu ett tränarbyte.

 Olof Östblom får lämna sitt uppdrag. Niklas Czarnecki tar över.

 Czarnecki, nyligen uppmärksammad efter ett rattfyllerimål, har fyra framgångsrika säsonger i allsvenska Bofors bakom sig. Innan dess var han med om att föra upp Linköping i elitserien som assisterande tränare.

Jagades av Malmö

 Malmö, en av Brynäs motståndare i kvalserien, ville för övrigt knyta Czarnecki till klubben för en månad sedan. Nu hamnar sympatiske Czarnecki istället i Brynäs och ska försöka rädda laget kvar i elitserien. Till sin hjälp får han Leif Boork - tidigare under säsongen sparkad som huvudtränare i Brynäs. Boork ska assistera Czarnecki under kvalserien men lämnar sedan klubben.

 Czarnecki blir däremot kvar som huvudtränare nästa säsong oberoende av hur Brynäs klarar kvalserien. Klockan 15.00 i eftermiddag presenteras den nya tränarduon i Gävle.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.