Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Säljer lyxhuset – efter uppbrottet

PK Subban och Lindsey Vonn har sålt sitt lyxhus efter uppbrottet.
Foto: JORDAN STRAUSS / AP TT NYHETSBYRÅN
En pool med palmer runt tillhör huset.
Foto: Hilton & Hyland
En bild inifrån huset.
Foto: Hilton & Hyland

Lindsey Vonn och P.K. Subban har sålt sitt lyxhus i Beverly Hills.

Efter separationen flyttar båda två nu ut från villan som man fick 58 miljoner kronor för.

I slutet av förra året meddelade stjärnparet Lindsey Vonn, 36, och P.K. Subban, 31, att förhållandet var slut och förlovningen bruten.

Den tidigare alpinstjärnan och hockeystjärnan delade då var sin bild på Instagram där de tackade varandra för tiden tillsammans.

Uppbrottet innebar också en stor försäljning.

Förra våren skaffade paret ett 520 kvadratmeter stort lyxhus i Beverly Hills. Huset byggdes på 50-talet men renoverades strax innan Lindsey Vonn och P.K. Subban köpte det. 

Vonn och Subban har sålt lyxhuset

Huset innehåller sex olika badrum, fyra sovrum och ett stort poolområde omgivet av palmer och ex-paret tillbringade bland annat sin första tid i karantän i början av coronapandemin tillsammans i huset.

Bara ett år senare har ex-paret nu sålt huset för 6,9 miljoner dollar (drygt 58 miljoner kronor), rapporterar Los Angeles Times. Det innebär att man gjorde en liten vinst på affären eftersom huset kostade 6,75 miljoner dollar att köpa, enligt LA Times.

Lindsey Vonn tog 82 segrar i världscupen, näst bäst genom alla tider efter Ingemar Stenmarks 86. Hon vann ett OS-guld och två VM-guld innan hon avslutade karriären 2019.

P.K. Subban spelar för New Jersey Devils och utsågs 2013 till NHL:s bäste back.