Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

”Vet ni vad jag tänker när jag ser den bilden?”

Vonns pik till SVT: "Kommer aldrig glömma"
Lindsey Vonn och PK SubbanFoto: DJ JOHNSON / EPA / TT / EPA TT NYHETSBYRÅN
Lindsey Vonn och PK SubbanFoto: JORDAN STRAUSS / AP TT NYHETSBYRÅN

I slutet på augusti meddelande Lindsey Vonn och PK Subban att de förlovat sig i ett klipp på Instagram. 

Ett klipp de länge funderade på om de skulle lägga ut överhuvudtaget. 

– Det är egentligen väldigt privat, säger Subban i Sportsnets talkshow Tim & Sid. 

Alpinlegendaren Lindsey Vonn, 34, och hockeystjärnan PK Subban, 30 har varit ett par sedan i början av 2018. Men i augusti i år tog de nästa steg i sin relation. 

Då meddelade de på Instagram av de var förlovade. 

– Han ställde äntligen frågan! Och jag svarade ja. Nu kan ni sluta ringa och smsa honom, tjejer. Han är min, säger Vonn i klippet. 

https://www.instagram.com/p/B1hGPOIHPa0/?utm_source=ig_embed

PK Subban berättar om förlovningsvideon med Lindsey Vonn

Både Vonn och Subban är väldigt frikostiga när det kommer till att dela med sig av sina liv på sociala medier. Men PK Subban berättar nu i Sportsnets talkshow Tim & Sid att de tvekade länge innan de berättade om förlovningen. 

– Jag måste börja med att berätta att vi hade varit förlovade en vecka innan vi la ut det klippet. Det är egentligen väldigt privat. Även om vi delar med oss väldigt mycket av våra liv så ville vi hålla det privat så länge så möjligt så att våra vänner och familjer fick njuta av det först, säger Subban och tillägger: 

– Vi är så, så lycklig tillsammans. 

Subban om Vonn: ”Varför vill hon ha mig för?”

För att gratulera Subban till förlovningen får NHL-stjärnan i talkshowen en t-shirt med en bild på programledarduon bredvid Vonn och Subban.  

– Vet ni vad jag tänker när jag ser den här bilden? Spelar jag i fel division? Varför vill hon ha mig för? Hon är så väldigt mycket snyggare än vad jag är. 

PK Subban får en förlovningspresent i talkshowen Sid & Tim. Foto: Skärmdump / Youtube

PK Subban lämnade i somras Nashville Predators för spel med New Jersey Devils. Och han kan knappt bärga sig för att säsongen ska komma i gång. 

– Jag ser fram emot det så mycket. Jag tror att Lindsey är trött på mig för att jag bara försöker göra allt för att hålla i gång mig innan träningslägret börjar.  

Mer från sportredaktionen:

Här stjäl Ingmar Stenmark showen från Lindsey Vonn.