Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

”Våra lagkamrater fick dra isär oss”

Foto: JASON OGULNIK/POLARIS

Är det sant att Elias Pettersson och Quinn Hughes haft en brottningsfajt i en hotellobby?

Den frågan får svenske NHL-stjärnan i podcasten ”Spittin' Chiclets”. Han svarar med ett skratt:

– Rykten sprider sig snabbt...

Elias Pettersson tog NHL med storm under sin debutsäsong 2018. Under fjolåret fick Vancouver Canucks en ny stjärnrookie i form av Quinn Hughes – och de båda har snabbt blivit nära vänner.

I podcasten ”Spittin' Chiclets” diskuterar Pettersson sin relation till Hughes, som han delar rum med på lagets roadtrips. För en utomstående ser de unga stjärnorna ut som två lugna personer, men Pettersson avslöjar att det stundtals kan gå vilt till.

Detta när årets ”rookie party” kommer på tal.

– Vi hade kul. Båda var nog lite, lite... Ja, ni vet. Men det var en riktig toppenkväll. Vi brottades lite där i lobbyn men jag tror inte vi fick en vinnare, våra lagkamrater fick dra isär oss, säger han i podcasten.

https://www.instagram.com/p/CGWLgljFoSr/

Elias Pettersson: ”Han bara skrattade”

Pettersson tar även upp en incident som inträffade när han blev skjutsad hem av Hughes, som då i en backe låtsades förlora kontrollen över sin bil.

– Det snöade en massa i Vancouver den dagen. Vi skulle ut och äta och jag gick för jag körde en sportbil som inte går att köra i snön, men Quinn tog sin Toyota... Jag hade lite panik för jag trodde att vi skulle glida ner för backen och träffa någon. Han kände det på sig så när vi åkte upp skrek han ”åh herregud en bil” och jag tittade dit men det var ingen där, så då skrattade han bara åt mig.