Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Två lag gör upp om Erik Karlsson

Foto: DANIEL LEA/CSM/REX/SHUTTERSTOCK / DANIEL LEA/CSM/REX/SHUTTERSTOCK/ REX FEATURES
Foto: KARL B DEBLAKER / AP TT NYHETSBYRÅN

Erik Karlssons dagar i Ottawa Senators verkar vara räknade.

Den svenske storstjärnan väntas gå till ett nytt lag när som helst, enligt Darren Dreger – som pekar ut två potentiella adresser. 

– Allting pekar på det, säger journalisten i radiokanalen Toronto’s TSN 1050.

Bara ett par veckor kvar till NHL-premiären och Erik Karlsson tillhör fortfarande Ottawa Senators.

Den svenske backgiganten har under en längre tid kopplats ihop med flera rivaliserande lag och en trejd har varit på tapeten under hela sommaren. 

Och Ottawa Senators, som så sent som 2017 gick riktigt långt i Stanley Cup-slutspelet, men som kommer från en riktig kaossäsong, är onekligen i färd med att ömsa skinn.

– Tio av 22 spelare kommer vara nya i år och nästa säsong kommer den siffran vara uppe i 15 eller 16 nya spelare. Det blir en total uppfräschning, vilket är helt rätt väg när man ska bygga om, sa Senators-ägaren Eugene Melnyk tidigare i veckan.

”Allt pekar på att Erik Karlsson lämnar”

Nu har hockeyjournalisten Darren Dreger pratat om Karlssons framtid i radiokanalen Toronto’s TSN 1050.

Och han är säker på sin sak.

– Jag kan säga så här: Allting pekar på att Erik Karlsson trejdas från Ottawa om någon dag eller två. Jag menar, det är vår känsla, säger han i radioprogrammet.

Det har tidigare snackats om Tampa Bay Lightning, Vegas Golden Knights och Dallas Stars. Dreger håller de två förstnämnda lagen som storfavoriter att locka över den svenske 28-åringen.

– Tampa finns med där och Vegas känns fortfarande som en trolig klubbadress. En Stars-källa har sagt till mig att de ligger lågt på den fronten, säger Dreger i sändningen.

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!