Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

TV4-stjärnans oro inför första födseln

Sanne Alexandra Josefson.

Sanne Alexandra Josefson har gjort kometkarriär i TV4.

Nu väntar hon sitt första barn – vilket innebär en helt ny utmaning. 

– Jag vet inte ens vad livmoder heter på engelska, säger Josefson. 

Sanne Alexandra Josefson, 27, var en av kvinnorna som tittarna fick följa i TV4 Play-programmet "Playmakers". Andersson är gift med NHL-svensken Jacob Josefson, som spelar i Buffalo Sabres.

Nu återkommer Josefson i säsong två. 

– Det är väldigt kul. Det kändes som att det var mycket man ville följa upp från första. Det kände jag även som tittare, säger Josefson. 

– Jag var skeptisk till en början, men när första säsongen blev som utlovat, att jag fick visa upp mitt liv på mitt sätt, då blev jag nöjd. Mitt mål är att ordet “hockeyfru” inte ska ha en sån negativ klang.

Playmakers får ny säsong

Varför tror du att programmet blev så populärt? 

– Det är kul att följa liv som inte ser ut som ens eget liv. Så tyckte jag att när jag såg de andra tjejerna. De lever ju inte samma liv som jag, bara för att vi alla är ihop med hockeyspelare.

Nytt för säsong två är att "hockeyfruarna" får sällskap av två kvinnor vars partners är fotbollsproffs: Josefin Lustig och Elin Wass. 

– Vi sitter i samma båt. I sportvärlden kan allt hända närsomhelst. Man kan inte ta den här tryggheten för given. Så vi känner igen oss i varandra, säger Josefson. 

"Gud – ska jag visa det?"

Det är ju ett program som blir ganska intimt. Var går din gräns för att du inte visar upp? 

– Man kan känna efter att ha sett vissa grejer: “Gud, ska jag visa upp det?”. Jag försöker se det som en vanlig videoblogg, och då tänker man ju inte på att det är väldigt många fler som ser. Men jag tänker alltid en extra gång innan jag skickar in materialet.

– Jag har hållit på länge med sociala medier, så jag har lärt mig ganska tidigt vilken del av mig man ska visa upp. Jag filmar inte Jacob så mycket. Jag är personlig men inte privat.

"Har ingen familj nära"

En sak är klar: det blir graviditetstema i Josefsons del av Playmakers. Hon meddelade tidigare i veckan att hon väntar sitt första bar. 

– Det blir en utmaning med barnet. Jacob kommer inte att kunna vara hemma varje dag. Jag har ju ingen familj nära. Jag vet inte ens vad livmoder heter på engelska. Så det blir en utmaning, men en kul utmaning. Och det kommer att bli mycket sånt i programmet, säger hon. 

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!