Tobias Enström, i Winnipeg Jets. Foto: MARK LOMOGLIO/ICON SMI / BILDBYRÅNTobias Enström, i Winnipeg Jets. Foto: MARK LOMOGLIO/ICON SMI / BILDBYRÅN
Tobias Enström, i Winnipeg Jets. Foto: MARK LOMOGLIO/ICON SMI / BILDBYRÅN
Camilla Nordlund i C More. Foto: CARL SANDIN / BILDBYRÅNCamilla Nordlund i C More. Foto: CARL SANDIN / BILDBYRÅN
Camilla Nordlund i C More. Foto: CARL SANDIN / BILDBYRÅN

Tv-profilen gifter sig nu med NHL-stjärnan

Publicerad

Tv-profilen Camilla Nordlunds intensiva år fortsätter.

Efter att ha gått en kamp mot cancern och parallellt arbetat med en intervjuserie väntar sommarens stora händelse i helgen: hon gifter sig med fästmannen och NHL-stjärnan Tobias Enström.

Camilla Nordlund har ett minst sagt omtumlande år bakom sig.

TV-profilen, som arbetat för C More i flera år som profilerad och uppskattad reporter, berättade i december att hon hade drabbats av cancer.

– Jag både tror och hoppas att det ska gå bra. Och det är även det läkarna tror, vi är extremt hoppfulla. Prognosen är bra, sa Nordlund då.

Nordlund inledde en behandling för sin sjukdom och startade samtidigt en insamling till Cancerfonden som drog in stora summor, och som stöttades av bland andra Minecrafts grundare Jakob Porser.

Under våren har Nordlund friskförklarats och samtidigt arbetat med sin intervjuserie "Vägen till Toppen", där hon intervjuar svenska NHL-stjärnor och också aviserat att hon ska jobba vidare – för en ny kanal. 

Byter kanal – till Eurosport

Discovery Networks Sweden gör en storsatsning inför OS i Pyeongchang, dit Nordlund nu också har rekryterats efter tio år på TV4 och C More.

"Tack Eurosport för att ni ger mig möjligheten att uppfylla en stor dröm", skriver Nordlund på Instagram om kanalbytet.

Och parallellt har Nordlund planerat sommarens stora händelse: bröllop med fästmannen Tobias Enström. Via sina sociala medier berättar Nordlund att hon i helgen gifter sig med NHL-stjärnan.

"Lokalen är (nästan) färdigpiffad.. Nu börjar uppiffningen av mig själv! Nya fina naglar (utan blomjord och smuts) check!", skriver Nordlund.

https://www.instagram.com/p/BWNnTqKg-Wj/?taken-by=camilla_nordlund
Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Vill du ha fler sportnyheter direkt i ditt dagliga flöde? Följ SportExpressen på Facebook, Twitter och Instagram.

Till Expressens startsida

Mest läst i dag