Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Stjärnparet går isär: ”Mitt liv är ett kaos”

Niklas Hjalmarsson
Foto: JOEL MARKLUND / BILDBYRÅN
Elina Casell Hjalmarsson
Foto: TV4

Hockeyspelaren Niklas Hjalmarsson och TV4-profilen Elina Casell Hjalmarsson har skilt sig. 

Nu har Casell Hjalmarsson vittnat om den tuffa tiden efter separationen. 

– Mitt liv är ett jäkla kaos, säger Casell Hjalmarsson i TV4-programmet Playmakers. 

Niklas Hjalmarsson är en av våra allra mest framgångsrika NHL-svenskar. 2007 tog han steget från HV 71 till Chicago Blackhawks, och under sin tid i klubben har han hunnit med att vinna Stanley Cup hela tre gånger. Numera spelar han i Arizona Coyotes. 

Elina Casell Hjalmarsson har funnits vid makens sida under hela NHL-äventyret. Men tidigare under 2018 meddelade paret, som har två barn tillsammans, att de har gått isär.

Niklas Hjalmarsson skiljer sig

– Jag har haft nära tolv fantastiska år tillsammans med Niklas och vi har skapat många fina minnen tillsammans som jag alltid kommer att värdesätta. Barnen kommer alltid vara vår prioritet och det är de som är vårt fokus nu. Det ligger inget bakom detta. Detta är en privat sak och något som vi hanterar inom familjen och jag hoppas alla kan acceptera och respektera det, sa Elina Casell Hjalmarsson då. 

I TV4 Play-programmet "Playmakers" har Casell Hjalmarsson för första gången berättat mer ingående om anledningen till separationen. 

”Livet är inte lätt”

– Mitt liv är ett jäkla kaos, säger Casell Hjalmarsson i programmet. 

– Jag valde det här livet själv för att jag ville vara med Niklas. Jag var 19 när vi träffades. Det var en tonårskärlek. Det är aldrig någon som kan veta hur man ska känna efter tio år. Man kastas in i en väldigt speciell värld. 

– Det är lätt för många att se att man har glidit på ett bananskal genom livet. Men livet är inte lätt för att man har allt på papperet.