Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Sexbilderna från NHL sprids som en löpeld

Foto: MATTHEW CHRISTIAN / AP TT NYHETSBYRÅN
Foto: DANIEL A. VARELA / AP TT NYHETSBYRÅN

Sju matcher spelades i NHL natten till onsdagen. Trots detta så var det bilder utanför isen som blev den stora snackisen efteråt.

”Mitt nya drömjobb är att vara den NHL-anställde person som fick uppdraget att ringa till Gary Bettman och förklara 'Kodak Black-incidenten'”, skriver journalisten Adam Herman på Twitter.

Det var i samband med matchen mellan Florida Panthers och Vancouver Canucks som en video från matchen började spridas på sociala medier.

Den amerikanske rapstjärnan Kodak Black var på plats för att se matchen – och fångades i en loge när han var mitt i, vad som såg ut att vara, en pågående sexakt.

https://twitter.com/David954FLA/status/1481087164305788929

Videon delades bland annat av NHL-legendaren Roberto Luongo, som nu tillhör Florida Panthers ledarteam och som satt bara ett par platser bort från Kodak Black vid tillfället då videon spelades in.

Även rapstjärnan själv har delat videon i en story på Instagram.

”Det här är den största hockeynyheten sedan vatten frös till is”, skriver ESPN-journalisten Greg Wyshynski på Twitter.

Video på Kodak Black ifrågasätts

En stund senare började en ny video spridas från samma tillfälle, men filmad betydligt närmre och från en annan vinkel. Där ser det ut att i stället handla om en intensiv form av ”twerking”.

https://twitter.com/bmoe_careful/status/1481115989731422212?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1481115989731422212%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.redditmedia.com%2Fmediaembed%2Fs1y055%3Fresponsive%3Dtrueis_nightmode%3Dfalse

”Jag är så trött på att titta på NHL och tro att någon gjort mål bara för att sedan få det tillbakadraget efter att domarna tittat på situationen”, skriver The Athletic-journalisten Sean McIndoe på Twitter.

Alla är dock inte helt övertygade.

”Inte tillräckligt med bevis för att dra tillbaka det första domslutet som gjordes på isen”, skriver artisten Tony X på Twitter.

Benådad av Donald Trump

Kodak Black, född som Dieuson Octave, föddes i Florida 1997. Han fick sitt genombrott som artist med ”No flockin” 2014 och har sedan dess legat i toppen av den amerikanska Billboard-listan med flertalet låtar.

Det är dock inte enbart hans musikaliska karriär som gjort att Kodak Back blivit omskriven. 

Han har dömts till fängelsestraff för flertalet olika brott, rörande bland annat droger, olaga vapeninnehav och sexuella övergrepp.

Ett av dessa avtjänades i januari förra året, då han ljugit i federala dokument i syfte att köpa skjutvapen. Han fick dock en förkortad strafflängd då Donald Trump valde att benåda honom, tillsammans med Lil Wayne.

Senare samma år dömdes Kodak Black för sexuella övergrepp mot en tonåring, och fick då 18 månaders skyddstillsyn.