Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Sedins tröjor hissas: ”Är en fantastisk ära”

Henrik Sedin och Daniel Sedin ska få sina tröjor hissade i Rogers Arena, Vancouver.Foto: DARRYL DYCK / AP THE CANADIAN PRESS
Se Elias Pettersson på plats i februari!Foto: DARRYL DYCK / AP TT NYHETSBYRÅN
Rogers Arena, Vancouver.Foto: Shutterstock / Shutterstock

Vill du hänga med på en fullspäckad NHL-resa och bland annat se Sedinarnas tröjor hissas i Vancouver?

Missa inte chansen att resa ihop med SportExpressen och LA Travel.

– Det här är en fantastisk ära, säger Henrik Sedin.

 

Här bokar du resan! 

Den 12 februari tar Vancouver Canucks emot Chicago Blackhawks hemma i Rogers Arena.

En av hemmalagets stjärnor är svensk: Elias Pettersson, 20.

Men matchen blir speciell av flera anledningar.

Tvillingarna Henrik och Daniel Sedin spelade 17 säsonger i Vancouver Canucks tröja och var stora publikfavoriter. Nu ska båda spelarnas tröjor hissas upp i taket hemma i Roger Arena under en känslosam ceremoni – och du kan vara där! 

– Det här är en fantastisk ära som inte ens hade vågat drömma om när vi först kom till Vancouver som artonåringar, säger Henrik Sedin.

Se tre NHL-matcher live på plats

Ihop med LA Travel ordnar Expressen nu en exklusiv resa till Vancouver för att kolla på förstklassig NHL-underhållning och se bröderna Sedin hedras av staden Vancouver.

Så häng med på ett oförglömligt äventyr ihop under 7-14 februari 2020 där du dessutom får uppleva staden Vancouver, skidorten Whistler samt tre NHL-matcher i Rogers Arena.

– Att få ha våra tröjor bredvid de andra legendarerna är en fantastisk ära och det känns väldigt ärofyllt, säger Henrik.

Elias Pettersson i topp i poängligan

Elias Pettersson har tagit staden Vancouver med storm sedan debuten i NHL förra året och stjärnskottet leder inte bara svenskarnas poängliga i ligan utan är även med och slåss i toppen av hela NHL:s poängliga. Och nu kan du alltså se den mästerliga Ånge-sonens tekniska handleder live både mot Calgary Flames, Nashville Predators och Chicago Blackhawks. Där återfinns storstjärnor som Johnny Gaudreau och Patrik Kane, men även svenska storspelare som Hampus Lindholm, Mikael Backlund, Filip Forsberg, Viktor Arvidsson, Alexander Nylander och Robin Lehner.  

Dessutom kommer förre NHL-legendaren och Stanley Cup-vinnaren Mikael Samuelsson att besöka gruppen och berätta sina bästa historier efter över 700 NHL-matcher i bagaget. Även Expressens mångårige NHL-korrespondent Gunnar Nordström och profiler från podden NHL-timmen att närvara.

För att boka resan och få mer info - kika in här!  

Se Vancouver Canucks med Expressen och LA Travel

Det här ingår priset:

Flygresa tur och retur

Sex nätters logi på Sandman Hotel Vancouver City Centre, del i dubbelrum.

8 februari Vancouver Canucks – Calgary Flames

10 februari Vancouver Canucks – Nashville Predators

12 februari Vancouver Canucks – Chicago Blackhawks (Sedins tröjor hissas)

11 februari Transport hotell – Whistler tur och retur

City Tour med guide

Försnack inför varje match med hockeyexperter

Reseledare

Resan görs i samarbete mellan Expressen och LA Travel.
Fansen i Vancouver är redo för att hylla Sedinarna och se Elias Pettersson fortsätta ösa in poäng! Är du också där?Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock.