Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Osminkade sanningen – om Erik Karlsson

Erik Karlsson har varit en av världens bästa hockeybackar de senaste tio åren och han kommer landa i Hockey Hall of Fame efter karriären. Foto: DAMON TARVER/CSM/REX / DAMON TARVER/CSM/REX/IBL REX FEATURES
Sidney Crosby och Erik Karlsson. Två legendarer i NHL tackar varandra för god match efter en slutspelsserie under Karlssons tid i Ottawa Senators.Foto: GENE J. PUSKAR / AP TT NYHETSBYRÅN

Han har spelat hockey på en nivå som bara ett fåtal genom tiderna uppnått i NHL och han är given i Hockey Hall of Fame.

Men han är också en stark personlighet som trampat på ömma tår och som kan få andra världsstjärnor att bli nervösa över att spela med honom. 

Han riskerar också ett tråkigt slut på karriären. 

Här får ni den osminkade sanningen om Erik Karlsson.

Expressen premium

Just nu: Läs Premium gratis ända till påsk

Premium är en digital prenumeration. Läs utan kostnad till 14 april, därefter betalar du 69 kr/mån. Säg upp när du vill. Ingen bindningstid.

Genom att klicka på “Starta Premium - gratis till påsk” godkänner du våra prenumerationsvillkor och bekräftar att du tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.