Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Nu väljer de att visa upp kärlekslyckan

Mika Zibanejad vann VM-guld med Tre Kronor 2018.Foto: BILDBYRÅN
Djurgårdens Irma Helin.Foto: BILDBYRÅN

Hockeystjärnan Mika Zibanejad har hittat kärleken.

På Instagram väljer han nu att avslöja sin nya partner: Fotbollsspelaren Irma Helin.

Brukar du visa kärlek på sociala medier?

Han är 26 år och etablerade sig som en stjärna i NHL under förra säsongen.

Mika Zibanejad gjorde 30 mål och svarade för 44 målgivande passningar på 82 matcher. Hans bästa notering i karriären hittills.

I en intervju med SportExpressen i augusti berättade New York Rangers centerstjärna att han träffat kärleken i sommar – men ville inte avslöja vem det var.

– Det är fortfarande hemligt. Men hon bor i Stockholm. Det blir lite annat nu under säsongen när hon kan komma över till mig. Det känns väldigt bra, sa han då.

”Har haft en kul helg”

Men nu väljer Zibanejad att visa upp nya kärleken på Instagram.

”Har haft en kul helg med den här”, skriver han ihop med ett hjärta över bilden på Irma Helin.

Mika Zibanejads bild på Instagram.Foto: Instagram

Irma Helin blev en av de yngsta någonsin när hon vid 15 års ålder gjorde debut för Djurgården i Damallsvenskan. Efter två säsonger i Piteå och en i Linköping, där hon blev svensk mästare 2017, flyttade hon tillbaka till Djurgården 2018.

Nästa säsong kommer Helin att synas i tv-rutan då hon blir ny expert i Discoverys kanaler, som tar över allsvenska sändningarna från C More.

Bor i en våning på Manhattan

Under sommaren har Mika Zibanejad laddat om hemma i Stockholm, men den gångna helgen spenderade han i New York – med sin nya partner.

Zibanejad bor i en stor våning på Manhattan, bara ett par hundra meter från hemmaarenan Madison Square Garden.

– Det var brorsan Monirs förtjänst, han fixade det mesta. Den ligger 36 våningar upp, det var inte meningen att jag skulle bo så högt, men våningen hade en härig terrass med en underbar utsikt över Manhattan.

Zibanejad är nu helt återställd från den axelskada han drog på sig i slutet av förra säsongen och som tvingade honom att tacka nej till VM. 

2018 blev han världsmästare med Tre Kronor i Danmark.