Foto: JEFFREY T. BARNES / AP TT NYHETSBYRÅNFoto: JEFFREY T. BARNES / AP TT NYHETSBYRÅN
 Foto: JEFFREY T. BARNES / AP TT NYHETSBYRÅN
Foto: InstagramFoto: Instagram
 Foto: Instagram
Foto: / GEPA Pictures / GEPA PICTURESFoto: / GEPA Pictures / GEPA PICTURES
 Foto: / GEPA Pictures / GEPA PICTURES

NHL-svenskens benskydd hyllas som snyggast i NHL

Publicerad

Han förbereder sig för sin första säsong i Vancouver Canucks.

Och kanske är Anders Nilsson redan på väg att bli en publikfavorit i sin nya hemstad?

Tacka hans pinfärska utrustning för det.

"Kanske snyggast i hela NHL", skriver sajten BarDown.

Anders Nilsson har landar i Vancouver, redo för att ta sig an kampen med Jacob Markström om förstaspaden i Canucks-målet.

Klubben är Nilssons fjärde i NHL på två år och förhoppningen är givetvis att slå sig in i det kanadensiska laget. Och den svenske målvakten är redan på väg att bli något av en publikfavorit i Vancouver – detta efter att ha lagt ut en bild på sin nya målvaktsutrustning på Instagram.

Anders Nilsson hyllas av hockeysajten

"Ny säsong, ny utrustning och ny design", skriver han i bildtexten.

Det är framför allt 27-åringens benskydd som hyllas på sociala medier.

Hockeysajten BarDown uppmärksammar Anders Nilssons nya bensked och skriver:

"Anders Nilssons nya benskydd kan vara de snyggaste i hela NHL. När benskydden är sammansatta så bildar de ett "V", vilket är en otrolig detalj. Om Nilsson får chansen den här säsongen är det en sak som är säker, han kommer att se stabil. Fansen hoppas så klart att även hans prestationer ska vara solida, precis som hans statistik".

https://www.instagram.com/p/BYvlLInBQb8/?taken-by=andersnilsson31
Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Vill du ha fler sportnyheter direkt i ditt dagliga flöde? Följ SportExpressen på Facebook, Twitter och Instagram.

Till Expressens startsida

Mest läst i dag