Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

NHL-stjärnans sorg – förlorade sin dotter

Foto: BILDBYRÅN NORWAY

Den finske NHL-stjärnan Mikael Granlund är i sorg. 

Han och hustrun Emmi har förlorat sitt andra barn. 

”Vår lilla ängel föddes i tisdags utan hjärtslag”, skriver Emmi Granlund på Instagram. 

Det var i januari som Emmi och Mikael Granlund, som gifte sig i somras, meddelade att de väntar sitt andra barn. Paret har sedan tidigare sonen Milo tillsammans. 

”Min familj har inte haft någon tjej sedan 1990 och Mikaels sedan 1967, så det var dags”, skrev Emmi Granlund på Instagram då. 

Men nu har paret drabbats av en tragedi. Emmi Granlund publicerade under söndagen ett inlägg på Instagram där hon berättar att paret förlorat sin dotter. 

”Vår lilla ängel föddes i tisdags utan hjärtslag. Vi finner hopp i att hon är där uppe och vakar över oss som vår skyddsängel, och vi tror att allt sker av en anledning”, skriver Emmi Granlund. 

Mikael och Emmi Granlund förlorade sin dotter

I kommentarsfälten uttrycker bland annat den kanadensiska skådespelaren Elisha Cuthbert och Sanne Josefson, gift med den svenske hockeystjärnan Jacob Josefson, sitt stöd till Mikael och Emmi Granlund. 

”Vår skyddsängel”, skriver Sanne Josefson. 

Efter sju säsonger i Minnesota Wild trejdades Mikael Granlund till Nashville Predators för drygt ett år sedan. 

Även Predators visar sitt stöd, och har kommenterat Emmi Granlunds bild med tre hjärtan i lagets gula färger. 

Granlund tog VM-guld med Finland 2011, där hans avgörande mål i semifinalen mot Ryssland utsågs till årets idrottsögonblick på den finska Idrottsgalan. 

28-åringen har även ett VM-silver och ett OS-brons på meritlistan. 

 

https://www.instagram.com/p/B0JSrj2BY53/