Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

NHL-stjärnans hus har totalförstörts

SportExpressens Magnus Nyström listar lagen att hålla koll på.
Tyler SeguinFoto: USA TODAY NETWORK / JEFF CURRY-USA TODAY SPORTS/SIPA SIPA USA

En storm har skapat stor skada i Dallas.

En av de drabbade är NHL-stjärnan Tyler Seguin – vars hus har blivit förstört.

”Extremt sorglig syn att se – mina böner går till alla som drabbats av tornadon”, skriver Seguin på Twitter.

En tornado drog fram och skapade stor förödelse i Dallas under söndagsnatten. Tidigt i morse, svensk tid, fanns inga rapporter om dödsfall eller allvarliga personskador skriver NBC – men tiotusentals har blivit utan ström och polisen i Dallas går i delar av staden dörr till dörr för att kontrollera invånarna.

Flera byggnader har skadats av stormen och tornadon – och en av de som drabbats är Dallas Stars storstjärna Tyler Seguin.

”Tyler Seguins hus har fått stora skador på grund av det hårda vädret i Norra Dallas under söndagsnatten. Huset ser ut att ha fått hela taket bortrivet i stormen som innehöll minst en bekräftad tornado”, skriver NBC. 

Tyler Seguin: ”Jag har flyttat”

Tyler Seguin har själv gått ut och bekräftat att det är hans hus. Men han skriver också att han flyttat därifrån och att det nu förstörda huset skulle säljas.

”Tack till alla som hört av sig efter nattens nyhet, jag är i säkerhet. Lyckligtvis håller jag på att sälja det här huset och har flyttat in i ett nytt. Jag lämnade precis området och det var en extremt sorglig syn att se. Mina böner går till alla som påverkats av tornadon”, skriver han på Twitter. 

https://twitter.com/JasonWhitely/status/1186122245707616256

TV: NHL-fokus i Sportklubben

Jihde hyllar Rasmus Dahlins inledning på säsongen.